Onze service

 

Bij Van Tilburg Ravenstein zijn we blij met je komst! We doen er daarom alles aan je bezoek in de winkel zo aangenaam mogelijk te maken. Van onze veelzijdige en uitgebreide collecties tot advies en kleding op maat; alles om je met een glimlach de deur uit te laten gaan. Mooi van Van Tilburg, mooi voor jou! 

Ruim 130 modemerken onder één dak

Van Tilburg Ravenstein staat voor topkwaliteit, persoonlijke service en uitgebreide collecties. Met meer dan honderddertig toonaangevende merken onder één dak, zit er altijd wat voor je tussen.  

Vele voordelen voor vaste klanten

In het bezit van een Van Tilburg klantenkaart? Dan storten we bij iedere aankoop 5% van het aankoopbedrag op een persoonlijke spaarrekening. Dit wordt ieder voor- en najaar uitgekeerd met een waardecheque!

Ruim 75 gratis parkeerplaatsen voor de deur

Bij ontspannen winkelen, hoort ook een goede bereikbaarheid. Bij Van Tilburg Ravenstein vind je meer dan 75 gratis parkeerplaatsen, tegenover de winkel. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!

Gratis koffie en appeltaart in onze koffiecorner

Moe van het shoppen? Zin in wat lekkers? Ga lekker zitten en geniet helemaal gratis van een lekkere kop koffie of thee. Kun je daarna weer opgeladen verder, of voldaan naar huis..

Unieke en gratis vermaakservice

Zes dagen per week werken onze coupeuses aan het innemen van rokken, inkorten van broekspijpen of uitleggen van een naad. Terwijl jij geniet van een kop verse koffie, wordt je kleding gratis op maat gemaakt! M.u.v. afgeprijsde artikelen.

Personal shopping

Ben je op zoek naar een speciale outfit, toe aan een nieuwe stijl of wil je gewoon graag wat extra advies? Om je nog beter te kunnen helpen bij het vinden van de juiste outfit, kan je in onze winkel een afspraak maken met een deskundig modestylist. Bel 0486-411490 of mail naar info@vantilburg-ravenstein.nl voor een afspraak met je eigen personal shopper!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.