Over Van Tilburg

 

Familiebedrijf Van Tilburg Mode Ravenstein telt maar liefst 2000m2 en is met meer dan 150 toonaangevende merken onder één dak hét adres voor de laatste mode voor dames- en herenmode voor elke gelegenheid. Een naam die borg staat voor mode, kwaliteit, vakmanschap en service. 

Uniek in Ravenstein

 

De waardering van onze klanten is al 70 jaar onze grootste drijfveer. Bij Van Tilburg Ravenstein zijn we blij met je komst en doen we er alles aan je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Zo vermaken we kleding gratis in ons eigen atelier (klaar terwijl je wacht!), geniet je van gratis koffie, thee en appeltaart in onze koffiecorner en bieden we het gemak van een goede bereikbaarheid met gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Advies op maat

Hoewel onze klanten inmiddels uit alle windstreken en in groten getalen naar Ravenstein komen, is onze persoonlijke aandacht altijd gebleven; we vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen in onze winkel en geven graag advies op maat. Heb je behoefte aan wat extra één-op-één advies? Maak een individuele afspraak met een van onze modespecialisten; zij helpen je graag met het vinden van de juiste outfit. Met ons atelier aan huis zorgen we er bovendien al ruim zeventig jaar voor dat je kleding perfect passend wordt gemaakt, voordat je de winkel verlaat.

Historie

Vanuit een grote passie voor kleding begonnen Jo van Tilburg en Mien van Gaal in 1953 hun eigen manufacturenwinkel in Ravenstein. In de loop der jaren groeide deze zaak uit tot een modern modehuis met de nieuwste dames- en herenmode. Wij zien het als een groot compliment dat generatie op generatie bij ons terugkomt voor de laatste mode en nieuwste trends. Het Van Tilburg-gevoel zelf ervaren? We verwelkomen je graag in onze winkel. Met ons uitgebreide assortiment en voortdurend wisselende collecties hopen we je  keer op keer te verrassen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.